VET VERWIJDEREN DOOR BEVRIEZING

Veilig en snel, door bevriezing, uw vet verwijderen

Wat is cryolipolyse?

Door de veilige cryolipolyse technologie worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze vetcellen gaan kristalliseren en worden door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Het is een effectieve manier om vet te verminderen zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het is ook aangeraden om voldoende water te drinken na de behandeling als bevordering van het afvoerproces.

Hoe verloopt en voelt een behandeling?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen maar zal meestal binnen de 10 minuten verdwijnen en overgaan in gevoelloosheid. In slechts 1 uur kunnen tot maximaal 4 lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.

Blijft het vet weg?

Het vet blijft weg!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn 2 heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Worden we terug zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. Bij cryolipolyse daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden en deze komen ook niet meer terug.

 

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ’love-handles’, billen, bovenbenen en armen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt, zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig en wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

 

Wat te doen na de behandeling?

Na de behandeling kan direct weer alles gedaan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstorting, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen.

Zenza - Schoonheidssalon - Zonhoven - Cryolipolyse - Voor en Na

COSBEAU SLIMMING SERUM

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones. Dus geschikt voor het gehele lichaam.

Voor en Na

Zie hier enkele voorbeelden van onze resultaten.

 

Zenza - Schoonheidssalon - Zonhoven - voor en na
Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je surfervaring te verbeteren.